top of page
Untitled design (8).png

Ervaring die dat laat zien

Klanttevredenheid gegarandeerd

Ervaren werknemers

Professionele service

Kwaliteit Prijzen

Transport

Snel, efficiënt en eerlijk. Ons team is klaar voor elke klus en beheert projecten met de vaardigheden en ervaring die onze klanten gewend zijn.

Opslag

We willen dat onze klanten tevreden zijn met ons werk, daarom bieden we open communicatiekanalen gedurende de hele duur van elk project.

Liftservice

We houden ons aan de hoogste normen met alle diensten die we aanbieden, en in elk aspect van het werk dat we doen. 

Verhuis

Onze klanten werken graag met ons samen omdat we niet stoppen met werken totdat onze klus is geklaard en uw tevredenheid is vervuld.

Import & Export

U heeft altijd een chauffeur die stiptheid, veilig rijden en klantenservice door en door kent. We streven er niet alleen naar om aan uw behoeften te voldoen, maar ook om uw verwachtingen van wat een import- en exportservice kan zijn, te overtreffen.

Topkwaliteit gegarandeerd

Bij AMBY GROUP geloven we dat hard werken zorgt voor de beste en snelste service. We zijn hier om u de meest geschikte en hoogste oplossingen voor uw behoeften te bieden met een professionele schatting.

 

Bij het bedienen van onze klanten is onze primaire motivatie om de totale kwaliteit in alle servicestappen te verhogen door hen het gevoel te geven dat we partners van hen zijn en om te laten zien dat we oplossingsgericht zijn in elke stap van de operatie met een oprechte betrokkenheid.

 

Daarom hebben we de nieuwste informatietechnologie en apparatuur voor verschillende diensten om elk probleem op te lossen. Om bij te blijven met de steeds veranderende dynamiek van vandaag, ontwikkelen wij ons door de ontwikkelingen in de logistiek op de voet te volgen.

Connecting Dots

Wat we het beste doen

Abstract Lines
Abstract Futuristic Background

CONTACT

Telefoon: +32 484 85 35 47

E-mail: info@ambygroup.be

ADRES

Jachtlaan 133,

1040 Etterbeek

België

Neem contact met ons op

Bedankt voor het indienen!

bottom of page