top of page

Bekijk het volledige aanbod van onze diensten

unnamed (9).jpg

Verhuis

We zijn er trots op dat we wereldwijd eersteklas services bieden. Onze klanten werken graag met ons samen omdat we niet stoppen met werken totdat onze klus is geklaard en uw tevredenheid is vervuld.

916df39d-9af4-4659-ac70-b1dde3d963bf.jpeg

Opslag

We beginnen ons proces met een grondig begrip van uw behoeften, problemen en kansen op het gebied van magazijnlogistiek. We willen dat onze klanten tevreden zijn met ons werk, daarom bieden we open communicatiekanalen gedurende de hele duur van elk project.

631e5ed3-324d-4d16-b272-dadb009c1728.jpeg

Liftservice

Ons personeel is goed opgeleid en gecertificeerd om aan al uw behoeften te voldoen. We houden ons aan de hoogste normen met alle diensten die we aanbieden, en in elk aspect van het werk dat we doen.

Stack of Containers

Import & Export

Wat ons zo goed maakt in wat we doen, is dat we doen wat we zeggen dat we zullen doen. Met een eersteklas wagenpark en een bekwaam team met vriendelijke gezichten en een vastberaden houding, draait alles om geweldige service en kwaliteitswerk.

Image by Bernd Dittrich

Ons beleid

Kwaliteitsbeleid

Het logistieke bedrijf AMBY GROUP streeft er als dienstverlenend bedrijf naar om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van haar (potentiële) klanten op het gebied van transport. Het bedrijf maakt hiervoor gebruik van kennis en kunde van haar medewerkers, waardoor de dienstverlening betrouwbaar en op het hoogste niveau wordt geleverd.

Kwaliteitsdoelen:

bedrijf gericht op het voldoen aan de verwachtingen van zijn klanten door transportdiensten op het hoogste niveau aan te bieden
 

uitbreiding van het dienstenaanbod;
 

werving van werknemers met de juiste professionele opleiding en vaardigheden;

het vergroten van het vertrouwen in het bedrijf en haar producten, en daarmee het verkrijgen van een hoge positie in de markt van transportdiensten.

Locaties die wij bedienen

Over de hele wereld!

bottom of page